Bruiloften

Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van jullie leven. Als het aan mij ligt tenminste! Weten jullie al precies hoe jullie deze dag willen vieren? Maar nog niet hoe je dit gaat realiseren? Of hebben jullie weinig tijd om jullie droombruiloft zelf te regelen? Dan is het mijn uitdaging om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Mijn doel is om jullie in de voorbereiding en tijdens jullie dag volledig te ontzorgen. Zodat jullie na het feest met een goed gevoel naar huis gaan. En voor altijd terug kijken op een onvergetelijke dag.

Weddingplanner

Als weddingplanner kan ik jullie trouwdag van A tot Z organiseren. Jullie geven daarbij zelf aan in hoeverre jullie betrokken willen zijn. Of plannen jullie liever zelf, maar willen jullie tijdens de dag niets meer hoeven regelen? Ik kan advies geven, taken uit handen nemen, of inspiratie bieden over de mogelijkheden voor jullie trouwdag. Jullie geven aan in welke mate ik bij kan dragen aan jullie wensen. Aan de hand van jullie budget bekijk ik wat de mogelijkheden zijn.

Trouwmogelijkheden

Naast mijn rol als weddingplanner kan ik jullie dankzij mijn grote netwerk ook helpen bij het vinden van een bijzondere trouwlocatie, het uitkiezen van de ringen, het boeket, de bruidskleding of je bruidsmake-up. Dankzij mijn werk als visagist tover ik je dag make-up eenvoudig om tot stralende avond make-up. Bij het laten van een traan werk ik je make-up te allen tijde bij. Wil je advies voor een bruidsjurk of pak? Ik ga graag met je mee naar een bruidswinkel om je te helpen kiezen. Vinden we je droomjurk of kostuum? Dan voer ik met alle plezier de prijsonderhandeling voor je.

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester mag niet ontbreken op een bruiloft. Waarschijnlijk denk je hiervoor aan een vriend of familielid. Maar deze belangrijke taak is niet niks. Hierdoor kan je vriend of familielid veel minder van jullie dag genieten. En dat wil je natuurlijk niet! Met plezier neem ik de rol van ceremoniemeester op me. Op jullie trouwdag ben ik het aanspreekpunt voor genodigden en leveranciers. Ik zorg er voor dat alles soepel verloopt en los problemen op als die zich onverwachts voordoen. Zo kan iedereen genieten van jullie onvergetelijke dag.