Theater Organisator

The show must go on. Maar voordat de show kan beginnen, moet er heel wat voorbereid worden. Dat regel ik graag en goed: zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat alle instrumenten klaarstaan op de juiste plek en op de juiste manier. Zodat jullie meteen kunnen beginnen met soundchecken. Daarnaast neem ik jullie graag de (zakelijke) communicatie met het theater uit handen, zodat jullie je op de voorstelling kunnen concentreren. Als de gasten komen, vang ik ze graag op als host. Zo kan jullie show beginnen en doorgaan!

Projectcoördinator festivals en events

Van het bedenken van thema’s, de aankleding tot aan de kaartverkoop en het regelen van promo activiteiten: ik doe het met plezier! Of het nu voor een cultureel festival of een dance event is. Ik regel de dj’s, stuur het personeel aan en zorg dat het publiek een waanzinnige tijd heeft doordat alles soepel verloopt.

Eventhost

Heb je een host nodig voor je event? Iemand die het publiek vermaakt en die alles soepel laat verlopen? Ik host je event op de manier zoals jij dat wilt. Met knalhoge hakken en in een bontjas een modeshow hosten? Leuk! Of ik ben in een chique pak de host van je gala of bedrijfsfeest. Graag bespreek ik samen je wensen en de mogelijkheden.