Achter DerksenEvents

Met DerksenEvents heb ik, Roeland Derksen, van mijn passie en organisatiekracht mijn werk gemaakt.

Bijzondere feesten

Alle feesten die ik organiseer vond ik bijzonder. Omdat ik enthousiast word van wat ik voor anderen mag doen en kan organiseren. Maar één van mijn hoogtepunten was toch wel de grote bruiloft bij een oude ruïne. Behalve dat was er nog niets aanwezig. Van A tot Z heb ik er een sprookjesbruiloft van gemaakt. Een geweldige ervaring!

W P Achter
Daag me uit

Daag me uit

Niets is te gek. Ik maak ieder feest met veel enthousiasme tot een bijzonder en geslaagd event! In alles zie ik een uitdaging en ik probeer het onmogelijke mogelijk te maken. Ik heb veel contact met andere zelfstandige partners. Samen met hen vervul ik al jouw wensen. Dankzij de aantrekkelijke prijsafspraken die ik met hen heb, doe ik dat ook altijd zo voordelig mogelijk.

Ik zorg dat je niks vergeet

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, weddingplanning, visagie, theater organisatie of eventhosting. Van organiseren, coördineren, hosten tot advies geven. Rekeninghoudend met jouw budget en wensen laat ik zien wat er allemaal mogelijk is. Zo zorg ik er voor dat jouw feest onvergetelijk wordt!

W P Achter
Waarom anderen voor DerksenEvents kozen

“Roeland zegt waar het op staat en doet wat hij belooft. Hij is flexibel op de momenten waarop het nodig is en geeft per definitie jou het gevoel dat het sowieso wel goed komt Hij is volhardend en een kei in onderhandelen. En heel belangrijk: Roeland bezit een goede dosis humor.

Het was heerlijk om met hem mijn huwelijksfestival op te tuigen . Ik heb met alle vertrouwen de touwtjes uit handen gegeven waardoor ik volledig heb kunnen genieten. Volgende keer weer? ;)” – Pia Naber

“Wees jezelf en niet bescheiden wanneer je je dromen en wensen kenbaar maakt aan Roeland. Op het moment dat er dingen anders lopen dan gepland en je zelf met minder dan je hoopte genoegen dreigt te nemen, levert zijn handelen de garantie dat jij toch krijgt wat je verlangt.”-