Visagie

DerksenEvents heeft ervaring in visagie voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan bruidsmake-up, dag- of avondmake-up, feestelijke make-up, make-up voor fotoshoots en het geven van visagie workshops.

Bruidsmake-up

Dankzij mijn werk als visagist tover ik tijdens je bruiloft je dag make-up eenvoudig om tot stralende avond make-up. Bij het laten van een traan werk ik je make-up te allen tijde bij. Zo zie jij er op je grote dag continu uit als de stralende bruid die je bent! Mag ik jouw bruiloftsvisagist zijn? Dan gaan we eerst oefenen met proef make up zodat we precies weten wat bij je bruidsjurk en boeket past en waar jij je fijn bij voelt. Op de dag zelf maak ik je prachtig op. Naar wens werk ik de make-up bij of tover ik je make-up om tot avond make-up of make-up bij een andere outfit. Op basis van jouw wensen bespreken we wat ik voor je mag doen om zo de prijs te bepalen.

Visagie workshop

De meeste vrouwen gebruiken dagelijks make-up, maar lang niet iedereen weet hoe make-up goed aan te brengen. En ieder gezicht is anders en uniek, daar past uiteraard andere make-up bij. Tijdens een gezellige avond met je vriendinnen geef ik je advies en gaan we oefenen met het aanbrengen. Wat zijn de nieuwste trends en welke make-up past bij jouw type huid en gezichtsvorm? Je mag je eigen make-up meenemen zodat ik je tricks kan leren om meer met jouw make-up te doen. Ik heb ook make-up bij me zodat we wat kunnen experimenteren. Uiteraard alleen met dingen waardoor jij je mooi en jezelf voelt! Is dat het geval? Dan kun je de make-up meteen bij mij aanschaffen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. De prijs van een visagie workshop is € 55,- euro per uur, met een minimum van drie uur.